Artikelen over: Eerste stappen Spont

Product toevoegen

Zonder producten geen Spont! Voeg direct een product aan de hand van deze handleiding en leer hoe Spont werkt.

1. Ga naar producten

Na het inloggen klik je op het 2de icoontje in de donkere balk. Hiermee selecteer je de product categorie. Klik daarna op het plusje rechtsboven om een product toe te voegen.

Schermafbeelding 2022-01-12 om 13.57.02

2 Stel jouw product in

Je kunt zo ver gaan als je wilt. Doe het volgende om jouw eerste product toe te voegen:

Geef het product een naam

Selecteer de Btw categorie

Mocht je een andere naam op de productbon willen kun je bij "Alternatieve naam op productie print" de naam wijzigen.

Vul een beschrijving van het product in. (Mocht je ook weborders gebruiken of bestellen met QR code, dan komt deze beschrijving terug in de bestel app.)

Geef aan of het product bij je favorieten op de iPad moet komen te staan.

Verkoop je altijd een groot aantal van een product? Selecteer dan "laat toetsenbord op iPad zien" je kan dan direct het aantal aangeven.

Geef de tegel op de iPad een kleur of een afbeelding.

Heeft het product een vaste prijs? Vul deze in bij "Vaste prijs" incl. btw. ex. btw wordt vanzelf uitgerekend. Heeft het product een variabele prijs, dus steeds iets anders, zet dan de slider "vaste prijs" uit.

Vul eventueel nog leverancier in bij "Financieel" en de inkoopprijs. Selecteer bij het tandwiel waar het product moet worden weergegeven; bijvoorbeeld ipad kassa, weborders, qr code etc.:

Het is nu ook mogelijk om labels (tags) te geven aan producten, deze worden zichtbaar in de weborder widget en de QR code:

Dit doe je onder het kopje label op de product pagina. !

Bijgewerkt op: 11/11/2022